top of page
Reparatie en onderhoud van auto's

REPARATIE EN ONDERHOUD

Reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje en ook zonder ongelukken kan er een reparatie aan uw auto nodig zijn. Ook voor auto reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring is geen enkele reparatie te complex.

 

Kijk op onze contact pagina voor contactgegevens of gebruik Google Maps voor het plannen van uw route.

Service ter plaatse

Een reparatie ter plaatse uitvoeren is vaak niet mogelijk, maar u bent wellicht niet in staat langs te komen, omdat de auto niet meer rijdt. Ook dan bieden wij service. Belt u ons dan voor het bespreken van de mogelijkheden om de auto op te halen. U kunt in dat geval contact met ons opnemen via het telefoonnummer +316-34887459.

Auto onderhoud

Zorgeloos van A naar B met uw auto ongeacht slechte weersomstandigheden? Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het absoluut niet. Laat daarom geregeld auto onderhoud plegen om uw mobiliteit en de veiligheid van uw auto te kunnen waarborgen.

Om de betrouwbaarheid van uw auto te kunnen verzekeren, is het verstandig om ten minste eens per jaar bij ons langs te komen voor een inspectie. Afhankelijk van de uitkomst hiervan wordt  bepaald of onderhoud nodig is, het soort onderhoud wordt bepaald en u krijgt een kostenindicatie. Hierbij nemen wij tevens uw wensen mee. Onze inspectie en advies is bij ons altijd geheel gratis!

Soorten onderhoud

We onderscheiden preventief en correctief auto onderhoud. Preventief onderhoud verrichten we bijvoorbeeld door olie te verversen, bandenspanning te controleren en de kwaliteit van onderdelen na te lopen. Correctief onderhoud verrichten we waar al slijtage of schade is ontstaan. Beide onderhoudsvormen dragen bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid van uw auto. Geregeld onderhoud zorgt er tevens voor dat uw auto langer mee gaat en probleemloos door de APK keuring komt.

Zorg voor tijdig onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw auto, u voorkomt er onnodige reparaties mee. Daarnaast is een goed onderhouden auto minder schadelijk voor het milieu en verbruikt minder brandstof. Verder gaat een goed onderhouden auto langer mee. Door tijdig onderhoud uit te laten voeren kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen en kosten (!) gaat leiden.

Onderdelen

Mochten onderdelen vervangen moeten worden dan wordt u daar over vooraf geïnformeerd en krijgt u tevens een kostenindicatie. Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve onderdelen en vloeistoffen en installeren alles volgens de fabrieksvoorschriften in onze garage te Sittard. Wij leveren de onderdelen voor reparatie tegen de gangbare marktprijzen. Het is in overleg mogelijk ook te zoeken naar tweedehands onderdelen, welke uiteraard wel door ons worden gecontroleerd op een goede kwaliteit.

bottom of page